2016 Mayıs Ayı Balık Burcu Yorumları

Romantik dünyanıza yeni bir bakış açısı katmak adına Mayıs ayı size son derece iyi gelecek diyebiliriz.

Balık Burcu Mayıs Ayı Aşk Hayatı

2016 yılı sizin için aşk hayatınız oldukça başarılı bir yıl yaşıyor. Bu başarı Mayıs ayında da devam ediyor. Zaten çekiciliği yüksek bir burç olmanızın verdiği avantajları da kullanarak yeni ilişkilere, yeni maceralara yelken açabileceğiniz bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Bu ay gerçekleşecek olan yakınlaşmalar önümüzdeki aylarda yakınlaşmadan biraz daha ileriye gidebilecek gibi görünüyor.

Balık Burcu Mayıs Ayı İş Hayatı

İŞ hayatı açısından oldukça önemli bir fırsatın karşınıza çıkacağı bir ay yaşayacaksınız Mayıs ayında. Ancak dikkatli olun, böyle bir fırsat insanın karşına yılda bir kez gelebilir. Bu fırsatı son derece iyi değerlendirin ve kariyer basamaklarında birkaç basağı aynı anda atlayarak zirveye doğru ilerleyin.

Balık Burcu Mayıs Ayı Para

Maddi açılardan çeşitli şekillerde destekleneceğiniz bir ay olacak Mayıs ayı. Ailenizden parasal anlamda destek görecek olabilirisiniz. Bunu sakın geri çevirmeyin çünkü bu ay borçlanmazsanız sonraki aylarda çok rahat edeceksiniz. İş ortağınız ya da iş arkadaşlarınız size farklı projeler paslayabilir. Bu şekilde de bir destek alabilirsiniz. Önemli olan gelen fırsatı iyi değerlendirmektir. Çünkü sonraki aylarda da aynı yardımlaşmayı görebilirsiniz.

Balık Burcu Mayıs Ayı Evlilik

Her ne kadar son derece romantik ve aşka bağlı bir burç olsanız da bu evliliğe de körü körüne bağlı olduğunuz anlamına gelmiyor. Bu nedenle Mayıs ayı pek evliliği düşündüğünüz bir ay olmayacak. Çünkü siz bu ayda aşkı arıyor olacaksınız. Eğer bir ilişkiniz varsa bu ilişkide de daha fazla romantizm, daha fazla heyecan arayacaksınız ama evlilik bu ay pek mümkün değil. Bu radikal karar için henüz hazır değilsiniz.

Balık Burcu Mayıs Ayı Şans

Şans mayıs ayında para ve kariyer konularında sizin yanınızda olacak gibi görünse de sağlık ve evlilik alanlarında sizden bir parça uzaklaşıyor gibi görünüyor. Bu nedenle önce sağlığınıza çok dikkat etmelisiniz. Sonrasında evlilik planınızı da gözden geçirmenizde fayda var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. 2016 Mayıs Ayı Balık Burcu Yorumları için yorumda bulun

    2016 Mayıs Ayı Balık Burcu Yorumları için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 2016 Mayıs Ayı Balık Burcu Yorumları için ilk yorumu yapabilirsin.