2017 Mayıs Ayı Koç Burcu Yorumları

Koç burcu Mayıs ayı boyunca hayatının en güzel dönemlerinden birini yaşayacak. Sağlık, başarı ve aşk hayatında hızlı bir yükseliş gösterecek olan koçlar aynı zamanda kendilerini de çok enerjik hissedecekler.

Hayatları hakkında alınması gereken keskin kararları almak için en ideal döneme girecek olan koçlar, bu süreci dikkatle değerlendirmeliler. Aksi halde sonradan çok pişman olacakları bir senaryoyla karşı karşıya kalabilirler. Evlilik, ameliyat ya da yeni bir iş bu sürecin bir parçası olabilir.

2017 Mayıs Ayı Koç Burcu Aşk Hayatı Yorumları

Bilhassa Mayıs ayının ortasında ruh halini olumlu yönde hissedecek olan koçlar, aşk hayatlarında büyük bir değişikliğe de hazır olmalılar. Dengeli ve sağlıklı bir ilişkiye başlamak için en uygun dönem olan Mayıs ayı, koç bayanlarının da erkeklerinin de yüzünü güldürecek.

Yeni bir ilişkiye başlamanın yanı sıra biten ilişkilerin de yeniden gündeme geleceği bu ayda, eski aşkların yeniden başlamasına izin verilmemelidir.

15 Mayıs’ta Venüs’ün geri çekilmeye başlaması aşkınızın sabırla taçlandırılması gerektiğini gösterecek. Ne kadar sabreder, olumlu düşünürseniz ilişkinizde o kadar başarılı olursunuz.

2017 Mayıs Ayı Koç Burcu İş Hayatı Yorumları

Mayıs ayının henüz başında Merkür’ün ileriye yönelik hareketleri koç burcu üzerinde güzel etkiler yaratacak. Dilediği işi kazanacak olan koçun dikkatle adım atması önemli. Bu süreç içinde tercih edeceğiniz işin, hayatınız boyunca etkili olacağını unutmamalısınız. Bereketli ve verimli geçen bu ayın başındayken işiniz üzerine uzun uzun düşünmelisiniz.

Mayıs ayının iş sıkıntılarınıza çözüm olacağı bir süreci olacaktır. Bilhassa ilk 10 gün iş ortamında şahıslardan kaynaklanan problemler son bulacaktır. Bunun yanında yeni işe başlamış olanların iş yerinde tanıştıkları kişilere mesafeli olmaları, çabuk güvenmemeleri önemlidir. Bu ayın sonunda ufak bir gerginlik, koç burcunun huzurunu kaçırabilir.

2017 Mayıs Ayı Koç Burcu Sağlık Yorumları

Mayıs ayı boyunca kendini pozitif hissedecek olan koçlar, ay ortasında sağlıklarına ekstra dikkat etmeliler. Baharın da gelmesiyle yemek yemeye kendini fazla kaptıranlar ilerleyen zamanlarda ciddi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirler. Bunun önüne geçmek için havaların ısınmasıyla beraber pilatese ve spora başlamayı unutmamalılar.

Koçlar için Mayıs ayı psikolojik açıdan güzel geçecek, havanın pozitif enerjisi yaşama olan bağınızı arttıracak. Bu süreç içinde depresyon gibi ruhsal sıkıntısı olan her koç burcu bu derdine veda edecek.

2017 Mayıs Ayı Koç Burcu Para Yorumları

Alışverişe her zaman çok düşkün olan koçlar, Mayıs ayında maddi sıkıntılarla karşı karşıya kalacak. Bu nedenle henüz ayın başında para hesabı yaparak not etmeyi unutmamalılar. Koçların kontrolsüz harcamaları ayın sonu gelmeden dara düşmelerine sebep olabilir. Giyim ve ayakkabı alışverişi Mayıs ayının aşılamayan sorunu haline dönüşebilir. Önceliğin yalnızca ihtiyaçlar olduğu bir liste hazırlamaya özen gösterilmelidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. 2017 Mayıs Ayı Koç Burcu Yorumları için yorumda bulun

    2017 Mayıs Ayı Koç Burcu Yorumları için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 2017 Mayıs Ayı Koç Burcu Yorumları için ilk yorumu yapabilirsin.