2016 Temmuz İkizler Burcu Yorum Aşk Para Şans

 Tavırlarındaki dengesizlikler ile bilinen bu burç, biri ile ya tam anlamıyla geçinir ya da düşman olur. İkizler için ikili ilişkilerde arası yoktur. Bir şey ya vardır ya yoktur mantığı ile hareket ederler.2016 Temmuz ayı ikizler burcu yorumları oldukça ilginizi çekecektir.

2016 İkizler Burcu Temmuz Ayı Aşk Durumu

Temmuz ayı bekâr olan ikizler burcu için evliliğe adım atma ayı olarak kabul edilmektedir. Evli olan çiftler için ise temmuz ayı bebek sahibi olma kararının ilk adımlarının atılacağı dönem sayılıyor. Aşka ne kadar inansalar da mantığına uymayan kişilerin aşkından ölseler dahi birlikte olmayan ikizler burcu, ilişkilerinde yine mantık uyuşması kriterini ön planda tutacaklardır.

2016 İkizler Burcu Temmuz Ayı Kariyer Hayatı

İş hayatında ikizler için tam bir parlama ve yükselme dönemidir. Yepyeni işyerleri, değişik projelerle adından sık sık söz ettireceklerdir. Kazançları da buna paralel olarak gayet yüksek olacağı için ikizler burcunu lüks bir yaşam beklemektedir. Harcamalara yine de dikkat etmek ve para biriktirmek ikizler burcunun vazgeçilmez hayat alışkanlıklarındandır.

2016 İkizler Burcu Temmuz Ayı Sağlık Hayatı

2016 Temmuz Ayı ikizler burcu yorumları sağlık açısından biraz kötü haberler içermektedir. İkizler burcu enerji düşüklüğünden dolayı bazı psikolojik sorunlar yaşayabilirler. Kontrollü ilaç almak, dost desteği, dengeli beslenme ve uykuyu yeterince alma gibi çözümlerle bu dönemi de kolaylıkla atlatmak ikizler burcu bireylerin elindedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. 2016 Temmuz İkizler Burcu Yorum Aşk Para Şans için yorumda bulun

    2016 Temmuz İkizler Burcu Yorum Aşk Para Şans için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 2016 Temmuz İkizler Burcu Yorum Aşk Para Şans için ilk yorumu yapabilirsin.