2017 Ekim Ayı Kova Burcu Yorumları

İş hayatında mesleğine olan itaati ile bilinen kovalar hem çalışkan hem de verimli bir Ekim ayı geçirecekler. Çevresindeki birçok kişinin memnuniyetsizliğine rağmen kovaların kendi hayatlarından memnun olduklarını söylemek doğru olacak.

İşini severek yaptığı için Ekim ayının nasıl geçtiğini anlamayacak olan kovalar, iş hayatının aranan isimlerinden biri olacak. Bu nedenle çalıştıkları kurumun dışında gelen teklifleri de değerlendirmeliler.

2017 Ekim Ayı Kova Burcu İş Hayatı Yorumları

Eski çekingenliğini üzerinde bulundurmayan kovalar, iş hayatında yeni adımlar atmaktan korkmayacaklar. İstedikleri zaman yapabildiklerini görünce başarılı olmaları da gecikmeyecek.

Ekim ayının ortasında yeni değerlendirmeler yapması gereken kovalar, bu ayın sonunda yeni iş başlangıcı yapabilirler. Kendi işini kurmak isteyenler ise ayın ortasından sonra maddi durumlarını dengeye sokmalılar.

Ellerinden var olan paradan daha büyük adımlar atmamaya özen göstermeliler. Aksi halde işlerin yolunda gitmemesi durumunda, maddi sorunlar baş gösterebilir.

İş arkadaşlarıyla ilişkileri kuvvetli olan kovalar, iş hayatında çok daha başarılı performans gösterecekler. Bu nedenle diyaloglarını güçlendirmeye özen göstermeliler.

2017 Ekim Ayı Kova Burcu Aşk Hayatı Yorumları

Partnerinin yoğun hayatına adapte olmakta zorlanan kovalar için Ekim ayı biraz sıkıntılı geçecek. Çoğu zaman evinde film izlemeyi tercih eden kovalar, huzurlu ve sakin aşkları tercih ederler. Partneri macera arayışında olanlar içinse durum oldukça zorlu görünüyor. Bunun yanında her zaman anlayışlı ve sabırlı olan kova burcu, sevdiği kişinin vazgeçilmezi olmayı da başarıyor.

Her ne kadar Ekim ortasına kadar çatışmalar yaşansa da ay sonunda güzel bir sürpriz ile çift muhteşem anlar yaşıyor.

Zaman zaman konuşmamayı tercih eden kovalar, iletişim becerilerini kullanıp partnerlerine kendilerini anlatmalılar. Anlaşılması zor bir karakter olduğu için çiftin zaman içinde yıpranması kaçınılmaz oluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. 2017 Ekim Ayı Kova Burcu Yorumları için yorumda bulun

    2017 Ekim Ayı Kova Burcu Yorumları için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 2017 Ekim Ayı Kova Burcu Yorumları için ilk yorumu yapabilirsin.