2017 Mayıs Ayı Boğa Burcu Aşk Şans Para Yorumları

Mayıs ayı, boğa burcu için zorlu ve bir o kadar da heyecanlı geçecek gibi görünüyor. Aile yaşantısı ile imtihan olacak boğalar, bu ay içerisinde aile fertleri ile tartışmamaya, küslükleri uzatmamaya özen göstermeliler. Henüz yeni evli olanlar kendi aralarında yaşadıkları sorunları kısa süre içinde nihayete erdirmeli. Aksi halde ay sonunda negatif enerji aranızda soğuk bir bağa dönüşebilir.

Maddi risklerin yoğun olarak hissedileceği Mayıs ayı, boğaların kendini ispat edeceği bir ay olacak. Yoğun stres ve baskı altında hissetseniz de ay sonunda aldığınız risklerin avantajını tadacaksınız. Boğaların alacağı tüm kararlar Mayıs ayı itibariyle dönüt vermeye başlayacak. Bu nedenle henüz yeni yatırım yapacak olanlar, konu hakkında ince ince düşünmeli.

2017 Mayıs Ayı Boğa Burcu Aşk Hayatı Yorumları

Mayıs ayı boğaların tutkuyu derinden hissedeceği bir ay olacak. Bu ay içinde sevgilisi olanlar evlilik teklifi alabilir. Bunun yanında geleceğe yönelik derin planların yapıldığı bir aya adım atmak boğalara biraz ağır gelecektir. Partnerinizle her adımda diyalog kurmayı, iletişiminizi koparmamayı unutmamalısınız.

İlişki problemleri dönem dönem ortaya çıksa da tartışma sonrası büyük bir tutku ile pişmanlık hisseden boğalar, öfkelerini kontrol etmeyi öğrenmelidir. Sorunların yoğun olarak hissedildiği ve tartışmanın büyüdüğü anlarda susmayı tercih eden boğa her zaman kazançlı çıkacaktır. Sabır ve yüksek motivasyonla ilişki sorunlarının üstesinden gelineceğinden emin olabilirsiniz.

2017 Mayıs Ayı Boğa Burcu Sağlık Yorumları

Stresli iş hayatı nedeniyle sağlığını devamlı ihmal eden boğalar, bu ihmalkârlıklarının bedelini ağır ödeyecekler. Ay sonunda ufak tefek halsizlikler ve ağrılardan kendini kurtaramayacak olan boğa burcu muhakkak beslenmesine dikkat etmelidir. Düzenli ve sağlıklı beslenmekle ufak sorunların aşılması söz konusu olabilir.

Hayatında sporun yeri az olan boğalar için en azından yürüyüş oldukça önemlidir. Aksi halde boğaları ay sonunda ciddi sağlık sorunları bekliyor olacak. Kalp ve tansiyon nedeniyle sıkıntı yaşayan boğaların bu ay stres ve negatif enerjiden ekstra uzak kalmaları önemlidir.

2017 Mayıs Ayı Boğa Burcu İş Hayatı Yorumları

Hayatını iş ile özdeşleştirmiş olan boğalar, Mayıs ayında iş sıkıntılarının arasında kalacak. Özel sektörde yer alanlar için bir hayli koşuşturmalı olacak olan bu ay, stres ve gerginliklerin baş göstermesine de kaynaklık edecek. Terfi bekleyen ya da işinde daha iyi noktalara gelmek isteyen boğalar için Mayıs ayı büyük bir fırsat. Stres ve koşuşturmanın sonunda istediğiniz terfi ve başarı elinizde olacaktır. Bu süreçte iş verenler ve ortaklarınıza ne denli çalışkan olduğunuzu ispat etmeniz yeterli sonrası çorap söküğü gibi gelecektir.

 2017 Mayıs Ayı Boğa Burcu Para Yorumları

İş ve sağlık sorunları nedeniyle ayın başında maddi kayıplar yaşayacak olan boğalar, ay sonuna doğru kazançlarının arttığını fark edecekler. Bilhassa işteki başarı ve birkaç yerden gelecek olan para, boğaların rahat nefes almasına yardımcı olacak. Ay başında gereksiz olan tüm masraflardan kaçınılmalı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. 2017 Mayıs Ayı Boğa Burcu Aşk Şans Para Yorumları için yorumda bulun

    2017 Mayıs Ayı Boğa Burcu Aşk Şans Para Yorumları için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 2017 Mayıs Ayı Boğa Burcu Aşk Şans Para Yorumları için ilk yorumu yapabilirsin.