2017 Mayıs Ayı Kova Burcu Yorumları

Kova burcu, Mayıs ayına ağırlıklarından kurtulmuş, huzur dolu başlayacak. Her geçen gün kendini geliştiren ve kararlı olan kovalar, başarılı bir geleceğe sahip olacaklar. Mayıs ayının getirdiği tüm gelişmeleri ve değişmeleri şimdiden kabul eden kovalar, ay boyunca gerek iş hayatında gerekse aşk hayatında büyük bir sorun yaşamayacak.

3 Mayıs itibariyle Merkür’de meydana gelecek değişimler kovaların daha rahat karar almasını sağlayacak. Bunun yanında olabildiğince sakin geçen günlerin aksine Mayıs’ın son haftası oldukça hareketli geçecek. Kova burcu için önemli olan her detay Mayıs ayında kendiliğinden mükemmele ulaşacak.

2017 Mayıs Ayı Kova Burcu Aşk Hayatı Yorumları

İkili ilişkilerinde risk almayı sevmeyen kova burcu, istikrarını Mayıs ayında da devam ettirecek. Çoğunlukla çözüm odaklı olan davranışları, Mayıs ayı boyunca hiçbir sorunun yaşanmasına izin vermeyecek. Birkaç tartışma sonucunda partnerinize kırıcı ifadeler kullanabilirsiniz. Bu süreçte sessiz kalmaya, söylediğiniz sözcüklerin ne anlama geldiğini anlamaya çalışın.

Çekici ve sempatik bir yapıya sahip olan kovalar, Mayıs ayında yeni tanışıklıklara adım atacak. Bekâr olanların yeni aşklara adım atacağı bahar mevsiminde, sevgilisi olanlar huzurlu ilişkilerini korumaya devam edecek.

2017 Mayıs Ayı Kova Burcu İş Hayatı Yorumları

İş hayatında yorucu ve keskin bir süreci geride bırakan kova burcu, Mayıs ayı ile huzuru buluyor. Gerek çalışma ortamı gerekse sorumluluğuna aldığı projeler kovanın daha rahat çalışmasına ortam yaratıyor. Hemen her an işten uzaklaştırılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan kovalar, bu zor süreci arkada bırakıyorlar.

Mayıs ayıyla beraber kendine gelen her teklifi çok iyi düşünmesi gereken kova burcu, alacağı bir teklifle hayatını şekillendirebilir. Kısa süre geçerli olacak bu teklifi, gözden kaçırmamaya özen göstermelisiniz. Aksi halde sonrasında büyük bir pişmanlık yaşayabilirsiniz.

2017 Mayıs Ayı Kova Burcu Para Yorumları

Mayıs ayı başlangıcında eline bir miktar para geçecek olan kovalar, akıllarında yer alan birkaç ufak detayı gerçekleştirebilecekler. Ev dekorasyonunda değişiklik, ofis aksesuarı ve alınacak birkaç parça eşya paranızı kontrollü harcamanızı gerekli kılıyor. Hayatın her alanında değişiklik yapmayı seven kovalar, Mayıs ayının sonunda kısa bir ziyaret ya da tatil planı yapabilir. Bu süreçte paranızı idareli kullanmayı ihmal etmemelisiniz.

Birikim değerlendirmesi ve katlaması için Mayıs ayı ideal görünüyor. Uzun süredir aklınızda bulunan adımı bu ay içinde atabilirsiniz.

2017 Mayıs Ayı Kova Burcu Sosyal Hayat Yorumları

Ortamların aranan isimlerinden biri olan kova, partileri ve dans pistlerini sever. Genellikle sakin ve huzur dolu görünseler de kovaların heyecana zaafları vardır. Mayıs ayında gezip eğlenme fırsatı yakalayacak olan kovalar, ay sonunda istedikleri gibi adrenalini de tatmış olacaklar. Bu süre içinde ailenize yeterince vakit ayırmaya özen göstermelisiniz. Birlikte geçireceğiniz birkaç gün onları çok mutlu edecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. 2017 Mayıs Ayı Kova Burcu Yorumları için yorumda bulun

    2017 Mayıs Ayı Kova Burcu Yorumları için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 2017 Mayıs Ayı Kova Burcu Yorumları için ilk yorumu yapabilirsin.