Balık Kadını Nasıl Geri Döner?

Duygusallıktan kırılacak insanlar olan balık kadınları, başlarına gelen şeyden kendilerini sorumlu tutmayı severler. Herhangi bir tartışma anında suçu kendilerinde ararlar ancak bu hemen size döneceğini göstermez. Eğer suçu kendisinde bulursa bir daha hata yapmamaya karar vererek sizden uzak durabilir.

Bir Erkek Balık Kadınını Geri Döndürmek İçin Ne Yapmalıdır?

Balık kadınları romantik kişiliklerine uyum sağlayabilecek erkekler ararlar. Yani kaba saba adamlar hiçbir şekilde dikkatlerini çekmez. Herhangi bir tartışma anında bağırılmasından ziyade oturulup konuşulmasından yanadırlar. Onun gönlünü almak istiyorsanız, romantik bir ortama girip onunla konuşmalısınız. Her kimi suçluyorsa bu durumu değiştirmelisiniz. Elinden tutarak bu zor günleri beraber atlatacağınıza onu inandırmanız gerekmektedir. Bunu yaparken filmlerde gördüğünüz her türlü romantik sahneden ilham alabilirsiniz. Balık kadınların duyguları çoğu zaman mantığını kapatacaktır.

Bir Erkek Balık Kadınını Geri Döndürmek İçin Ne Yapmamalıdır?

Balık kadınları güven duydukları erkeklerle birlikte olmalıdır. Bu yüzden barışmak için kat edeceğiniz yolda yalandan uzak durun. Onu kandırarak ilişkinizi bir yerlere getirmeye çalışmayın. Konuşma sırasında duygusal ve sessiz olacaklarından onun bu tavrından yararlanıp üste çıkmamalı, ona saygı göstermelisiniz. Onu sahip olduğu düşünceleri küçümsemek, onu sinirlendirmek akıllı bir davranış değildir. Oğlak kadınları sessiz ve dinlemeyi bilen insanlar oldukları gibi sizden uzaklaşmaları da sessizce olur. Artık kalbi sizin için atmıyordur ve bunu size söyleme gereği bile duymaz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Balık Burcu Erkeğinin Özellikleri Balık Kadını Nasıl Geri Döner? için yorumda bulun

    Balık Kadını Nasıl Geri Döner? için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Balık Kadını Nasıl Geri Döner? için ilk yorumu yapabilirsin.