2016 Ağustos Terazi Burcu Yorum Aşk Para Şans

Geçmiş yıllara nazaran daha iyi bir yıl geçirecek olan Terazi burçları, iş ve aşk yaşamında oldukça güzel haberlerin yer aldığı bir yıl geçireceklerdir. Yılın ilk yarısında birçok konuda aradığını bulamadığına inanan Teraziler, yıl sonuna doğru yaşadıkları olumlu gelişmelerle yanıldıklarını anlayacaklardır.

Terazi Burcu Ağustos Ayı Aşk Hayatı

Terazi burcu kadın ve erkeği için hayatlarının her anında aşk vazgeçilmezdir. Erkeği usta bir aşık rolünde iken, kadını ise, her daim bakışları üzerine çeken alımlı ve gösterişlidir. Bu özelliklerinin yanı sıra partnerlerine aşkı doyasıya yaşatma yönleri ile aşk konusunda oldukça başarılı oldukları söylenebilir. Sevdiğini memnun etme isteği yoğun olan terazi burcu genellikle uzun ilişkiler yaşamaktan hoşlanır.

Terazi Burcu Ağustos Ayı İş Hayatı

İş hayatında dürüstlük anlayışı oldukça ağır basan terazi burcu bu tarafı ile çoğunlukla başarıyı yakalar. Ayrıca sorumluluk sahibi olmayı elden bırakmadıkları için 2016 Ağustos ayı da iş yaşamlarında başarılı olacakları bir ay olacaktır. Para kazanma adına ok çaba sarf eden terazi burcu için Ağustos ayı da çok çalışmaları gereken bir ay olacaktır.

Terazi Burcu Ağustos Ayı Para

Moda sektörüne olan yatkınlıkları ile bilinen terazi burcu için Ağustos ayı tam anlamıyla bereket getiren bir ay olacaktır. Yetenek gerektiren iş alanlarında kendilerini göstermeyi çok severler ve para kazanma konusunda oldukça iddialıdırlar.

Terazi Burcu Ağustos Ayı Evlilik

Evliliğe emin adımlarla yaklaşmayı tercih eden burçlardan biri de Terazidir. Kendilerini garanti alına almaktan hoşlanan terazi aşk hayatında da öyledir. Bu nedenle evliliği kararı alması oldukça zaman alacağı için önümüzdeki Ağustos ayı da evlilik anlamında ciddi gelişmelerin olmayacağı bir dönemdir.

Terazi Burcu Ağustos Ayı Şans

Teraziler birçok konuda işlerini şansa bırakmasalar da, genel olarak her zaman şans onlardan yanadır. 2016 yılının şimdiye kadar geçen zamanı terazi burcu için olumlu gelişmelerin yaşandığı ve pozitif bir bakış açısına sahip oldukları bir yıl olarak geçmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. 2016 Ağustos Terazi Burcu Yorum Aşk Para Şans için yorumda bulun

    2016 Ağustos Terazi Burcu Yorum Aşk Para Şans için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 2016 Ağustos Terazi Burcu Yorum Aşk Para Şans için ilk yorumu yapabilirsin.