2016 Temmuz Balık Burcu Yorum Aşk Para Şans

 

Sulu gözlü, her şeye duygulanan, aşırı merhametli balık burcu aynı zamanda da herkes ile geçinmesi ile en olumlu burçlardan biri sayılır.

2016 Balık Burcu Temmuz Ayı Aşk Durumu

2016 Temmuz ayı balık burcu yorumları, olumlu yöndedir. Platonik aşıklar için aşkınızı itiraf etmek için tabiri caizse temmuz ayı tam anlamıyla biçilmiş kaftandır. Reddedilmelerin yaşanmayacağı, söz, nişan ve nikâhların en üst seviyede olacağı bir dönem olacaktır. Kalbinin sesini daima dinleyerek, mantık değil duyguları ile hareket eden balık burçları ilk kez aşk hayatında kayıpsız bir dönem yaşayacaklardır.

2016 Balık Burcu Temmuz Ayı Kariyer Hayatı

Balık burçları için mükemmel bir iş hayatı görünmektedir. Mertebelerin yükseleceği, eni terfilerin sık sık adından söz ettireceği temmuz ayları balık burçları için unutulmaz bir dönem olarak kayda geçecektir. İşi olmayanlar için de yeni iş teklifleri, ortaklıkların söz konusu olduğu periyoda girilecektir.

2016 Balık Burcu Temmuz Ayı Sağlık Hayatı

2016 Temmuz Ayı balık burcu yorumları kilo sorunu yaşayanlar için bol diyetlerin olacağı bir dönemin habercisi. Bebek yapmak isteyen balık burçları için de ideal bir aydır. Temmuz ayı içinde tüm sağlık kontrollerini başarı ile atlatacak olan balık burçlarını sağlık yönünden de can sıkıcı bir tablo beklemiyor. Psikolojik anlamda da gayet sağlıklı ve kontrollü olan balık burçları mülayim yapılarının avantajını burada da yaşamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. 25 Nisan 2016 Balık Burcu Günlük Yorum 2016 Temmuz Balık Burcu Yorum Aşk Para Şans için yorumda bulun

    2016 Temmuz Balık Burcu Yorum Aşk Para Şans için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 2016 Temmuz Balık Burcu Yorum Aşk Para Şans için ilk yorumu yapabilirsin.