2016 Temmuz Başak Burcu Yorum Aşk Para Şans

Titiz, düzenli, planlı ve mükemmelliyetçi olarak bilinen başak burcu düzenli bir hayat yaşayan burçlar arasındadır. İşlerini zamanında teslim etmeden uyku dahi uyuyamayan bu burcun anlaşamadığı burç neredeyse hemen hemen yoktur. Herkesle iyi anlaşır, mükemmel bir dinleyici olurlar.

2016 Temmuz ayı başak burcu yorumları,

2016 Başak Burcu Temmuz Ayı Aşk Durumu

Aşk hayatınızla ilgili geçmişe takılıp kalmak size olumlu bir şey katmayacak aksine sizin yeniden birine âşık olmanızı engelleyecektir. Temmuz ayında önünüze çıkacak olan adayları hemen reddetmeden önce tanımaya çalışmalısınız. Önyargılarınızı bir kenara bırakıp, hayatınızın aşkını bulmak için kendinize fırsat tanımalısınız. Yanlış anlaşılmalar ve aşırı kıskançlık duygunuz hayatınızda olan kişiyi kaybetmenize neden olabilir.

2016 Başak Burcu Temmuz Ayı Kariyer Hayatı

Başak burçları için ufukta eğitim odaklı kariyer hayatı görülmektedir. Geçmeniz gereken birtakım eğitim ve sınavlardan başarı ile geçecek terfi kapılarını aralayacaksınız. Titiz ve düzenli çalışmalarınızın ödülünü güzel bir terfi ile alabilirsiniz.

2016 Başak Burcu Temmuz Ayı Sağlık Hayatı

2016 Temmuz Ayı başak burcu yorumları ailenizden birilerinin ağır hastalıklar geçireceğine işaret etmektedir. Sizin de desteğinizle geçireceğiniz uzun süreç biraz yıpratıcı olabilir. Kendi sağlık sorunlarınızı da ihmal etmemeniz gerekmektedir. Üst üste gelen, biriken sağlık problemleri dönüşü olmayan yollara sokabilir. Bu da yaz tatilinizi hastanelerde geçirmenize sebep olur. Bu yüzden dikkatli olmanızda fayda vardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. 2016 Temmuz Başak Burcu Yorum Aşk Para Şans için yorumda bulun

    2016 Temmuz Başak Burcu Yorum Aşk Para Şans için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 2016 Temmuz Başak Burcu Yorum Aşk Para Şans için ilk yorumu yapabilirsin.