2017’de Balıkları Neler Bekliyor?

Çoğu zaman yaşadıkları hemen her olayı duygusal bakış açılarıyla çözen balıklar, aynı taktiklere yeni yılda da devam ediyor. Hayatlarında pek bir şey değişmese de yeni yıl, onlara her şeyden önce, yeni arkadaşlıklar kazandırıyor.

2017’de Balıkların Aşk Hayatı

Balık burcu için aşk demek, hayatın anlamı demek. Yeni yılda, hayatlarının anlamına kavuşan pek çok balık burcu olacak. Yeni tanışacakları kişilerle diyaloglarını ilerleten balıklar, aradıkları samimi aşkı bulacaklar. Bu süreçte, karşılarına çıkan zorluklara biraz daha sabredip, daha ılımlı davranmaları gerekebilir.

2017’de Balıkların İş Hayatı

Balıklar, yeni iş teklifleri alsa da bir önceki yılın düzenine aynen devam edecekler.  Değişiklik yapıp farklı iş yerlerine geçecek olanlar, bu kararı tekrar tekrar düşünmeli. Çünkü gerçekten risk almaya değecek iş sayısı, oldukça az olacak.

İş yerindeki arkadaşlarınızın, sizin hakkınızda söylediklerini kulak arkası etmeyin. Hakkınızda dönecek olan dedikodular, iş yerinden kaçmak istemenize neden olsa da başarılı olan siz olacaksınız. Hemen vazgeçmeyin.

2017’de Balık Burçlarının Şansı Yaver Gidecek mi?

Balık, hayatının tamamını neredeyse şanslı geçiren bir burç. Ekstra bir şansa ihtiyacı yok. Buna rağmen birkaç ufak hastalıkla beraber, şans ve dualara ihtiyaç duyacak gibi görünüyor.

İş hayatında ciddi anlamda şanslı olacağı bir yıla giren balık, aynı zamanda birçok kişiyi de kıskançlık krizine sokacak. Hem çevresi genişleyecek hem de gereksiz bulduğu kişilerden kurtulacak.

2017’de Balıkları Eğitim ve İş Alanında Neler Bekliyor?

2017 yılında balık burcu, okulda da işte olduğu gibi aktif olacak. Hem derslerde hem de sınavlarda, kendini ispatlama fırsatı bulacak.  Başarısının devam edebilmesi için aynı şekilde çalışmayı sürdürmesi gerekiyor. Yeni yıl, balık burcunun eğitimin hayatında güzel anacağı günlerle dolacak.

2017’de Balık Burcu Para Durumu

Her zaman temkinli burçlardan biri olan balık burcu, yeni yılda da tutumluluğuna devam ediyor. 2017 yılı, yatırım ve uzun vadede birikim için oldukça uygun bir yıl. Balık burcu, bu yıl boyunca biriktirdiği her paranın kârını iyi değerlendirmeli. Akıllıca yatırımlar yapıp sabırla beklemesi gerekecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Hasan dedi ki:

    Geçtiğimiz yılımı tam olarak özetlemişsiniz. Sİteyi dolaşırken fark ettim. Harikasınız!