2017 Ekim Ayı Balık Burcu Yorumları

Genel olarak tüm Ekim ayı boyunca işleri yolunda gidecek olan balıklar, düzenli ve planlı adım atmayı başaracaklar. Ay sonunda istedikleri noktada olacakları için maddi külfetlerden de kurtulacaklar.

Bilhassa evinde bazı değişiklikler yapmayı düşünen balıklar için Ekim ayı en ideal ay olacak. Nitekim başarılı bir dizayn ile istenilen huzurlu ortam yakalanacak.

2017 Ekim Ayı Balık Burcu İş Hayatı Yorumları

İş temposunun yoğun olduğu Ekim ayında hangi sektörde olursa olsun balıklar kendini belli edecek. Aya hızlı girip kısa sürede kendini ispat edecek. Bir süredir istediği değişiklikleri yakalayamayan balıkların, Ekim sonunda iş değişikliği yapması bekleniyor. Bu konuda tereddüt yaşanması ise işleri aksatabilir. Bu nedenle cesur davranıp olabildiğince soğukkanlı kararlar almaya çalışmalılar.

Balıklar için iş başarısı kadar iş ortamının huzuru da önemlidir. Bu nedenle herkesle anlaşmaya çalışıp kendilerini yıpratırlar. Ekim ayında, iş ortamında birkaç kişi can sıkıcı tavırlar sergilese de balıklar kendi tavırlarını muhafaza edecekler. Bu duruşları, işverenlerin gözünden kaçmayacak. Profesyonel davrandıkları sürece ay sonunda kendilerini güzel bir sürpriz beliyor olacak.

2017 Ekim Ayı Balık Burcu Aşk Hayatı Yorumları

Yeni aşklara yelken açmak Ekim ayı için oldukça kolay görünüyor. Balıklar için duygusal bağ kurmak zorlu olsa da atılan yeni adımlar istenilen sonucu verecek. Tanışıklıklardan muhteşem bir aşk doğabilir. Bu nedenle balıkların pozitif enerji yansıtma konusunda deneme yapmaları gerekecek.

Hayatlarının büyük bölümünü duygusal düşüşlerle geçiren balıklar, kendilerini toplamayı da bilmeli. Aksi halde karşılarındaki kişi kısa süre sonra kaçacaktır.

Partneri ile tartışmada karşısındakini dinleme alışkanlığı olmayan balıklar, bu huyları nedeniyle puan kaybediyorlar. Hem dinleyip hem de konuşurlarsa anlaşmaları daha kısa sürecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. 2017 Ekim Ayı Balık Burcu Yorumları için yorumda bulun

    2017 Ekim Ayı Balık Burcu Yorumları için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 2017 Ekim Ayı Balık Burcu Yorumları için ilk yorumu yapabilirsin.