2017 Ekim Ayı Boğa Burcu Yorumları

Pek çok açıdan hayatının en önemli dönüm noktalarından birini yaşayacak olan boğa burcu, Ekim ayı boyunca yeniliklerle karşı karşıya kalacak. Özellikle işinde alacağı teklifler ve kararlar hayatının büyük bir bölümünde etkili olacak. Bu nedenle tüm ay boyunca doğru adımları atmaya özen göstermeli.

2017 Ekim Ayı Boğa Burcu İş Hayatı Yorumları

Çalışmayı seven, işini hayatının merkezine yerleştiren boğalar, Ekim ayında büyük değişikliğe gidecekler. Yeni sezonun etkisiyle büyük kararlar almaları kaçınılmaz olacak. İş değiştirmek isteyenler, yeni terfilere getirilenler ve istifa ile ani karar alanlar bu ay içerisinde iki kez düşünmeliler.

Boğalar için karar almak çoğunlukla hızlı yapılması gereken bir iş olsa da mesleki adımları daha sağlıklı düşünerek atmalılar.

Girişimcilik alanında yeni adımlar atmayı düşünen boğalar için Ekim ayı en ideal ay gibi görünüyor. Üstelik sezon başında yatırımlarınızı olabildiğince çok yönlü tutmaya çalışmalısınız. İş hayatında büyük ve tek yönlü oynamak, tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

2017 Ekim Ayı Boğa Burcu Aşk Hayatı Yorumları

İlişkilerinde her daim samimiyet arayan boğalar, Ekim ayında bu samimiyeti yakalayacaklar. Partnerlerine sonsuz güven duyacak, ilişkilerinin biraz daha oturduğunu fark edecekler. Üstelik resmi adımların atılması için Ekim ayı oldukça uygun bir ay olacak. Tanışmaların, söz ve nişanların yapılabileceği Ekim ayı boyunca boğalar da kendi ilişkileri için büyük adımlar atacaklar.

Ay sonunda ufak tartışmalarla gerilecek olan ilişki, boğaların sevimli ve esprili ilgisi ile çok uzatılmadan son bulacak. İlişkinin yumuşak tarafı olarak çoğu zaman sempatik tavırlarıyla boğalar kendilerini vazgeçilmez kılacak. Üstelik uzun süreli ilişkilerinde her daim heyecanı diri tutacak.

Zaman zaman sorumluluklarından yorulduğunu dile getiren boğalar, ilişki baskısına uzun süreli tahammül gösteremezler. Bu nedenle partnerlerinin sorumlulukları üstlenme konusunda gönüllü olmasını beklerler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. 2017 Ekim Ayı Boğa Burcu Yorumları için yorumda bulun

    2017 Ekim Ayı Boğa Burcu Yorumları için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 2017 Ekim Ayı Boğa Burcu Yorumları için ilk yorumu yapabilirsin.