2017 Ekim Ayı Yay Burcu Yorumları

İş hayatında dilediği noktaya kısa süre içerisinde gelecek olan yay burcu, işini benimseme durumunu daha ciddi yapmalı. Çoğu zaman kendi işi olmadığı için işini sahiplenmeyen yaylar, bu konuda patronlarının gözlerine batmaya devam ediyor. Her ne kadar elinizdekiyle yetinmeyi tercih etseniz de ortamdaki en iyi çalışan olursanız kısa süre sonra yıldınız parlar.

2017 Ekim Ayı Yay Burcu İş Hayatı Yorumları

Aklında birkaç problem varken mutlu olmayı başaramayan yay burcu, iş hayatında da verimli olamıyor. Bu nedenle olabildiğince sakin kafa ile çalışmaya gayret etmesi gerekiyor. Çalışmalarına disiplin ve sabır ilave eden yaylar, Ekim ayının sonunda elde ettiklerine kendileri dahi şaşırıyorlar.

Ay sonunda birkaç yeni fikirle iş ortamında kendini belli eden yaylar, işverenlerinin takdirini kazanabilecek gibi görünüyorlar. Aksi halde kısa süre sonra şikâyetlerle baş etmek zorunda kalacaklar.

Çalışma ortamında sevilen ve eğlenceli bulunan yay burcu, biraz daha ciddiyete sahip olmalı. Ay ortasında yaşayacağı ufak bir gerginlik yayların da sert olabileceğiniz gösteriyor fakat bu saman alevi gibi yalnızca birkaç dakika sürüyor.

2017 Eki Ayı Yay Burcu Aşk Hayatı Yorumları

Ekim ayında iş hayatında kısa süreli dengesizlikler yaşayacak olan yaylar, aşk hayatında huzur arayacaklar. Çoğunlukla ilgisizlikten dert yanan partnerleri yayların bu arayışını karşılıksız bırakmayacak. Üstelik kısa süreli sohbetler ve eğlenceli aktivitelerle yay burcu çok daha etkili bir aşk yaşayacak gibi görünüyor.

Ay ortasında ayrılık rüzgârları esse de sağlam kurulan ilişki, kendini toparlamayı başaracak. Bu tartışmaya neden olan üçüncü şahısları hayatınızdan uzak tutmayı bilmelisiniz. Aksi halde bir sonraki tartışmanızda işler dönülmez bir noktaya gelecek. Ne kadar sevimli ve özgür ruhlu bir yapısı olsa da yaylar, çevresinin ne dediğine duyarlı burçlardır. Bu durum ilişkilerinde istenmeyen sonuçlara neden olabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. 2017 Ekim Ayı Yay Burcu Yorumları için yorumda bulun

    2017 Ekim Ayı Yay Burcu Yorumları için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak 2017 Ekim Ayı Yay Burcu Yorumları için ilk yorumu yapabilirsin.