Terk Eden Koç Kadını Nasıl Geri Döner?

Koç burcu bir kadına kalbinizi kaptırmak çok normal olduğu gibi aranızın uzun süre iyi olmaması da çok normaldir. Çünkü koç kadınları özgürlüklerine düşkündürler. Kuralları yıkmayı ve fevri davranmayı severler. Haliyle uzun süreli bir ilişki bir yerden sonra onları sıkar ve en özgür hallerine geri dönmek isteyebilirler.

Bir Erkek Koç Kadınını Geri Döndürmek İçin Ne Yapmalıdır?

Cesur olan koç burcu kadınlarının yanında erkek gibi kavramının hakkını vermelisiniz.  Ayrıca kaçan kovalanır sözünü iliklerine kadar yaşarlar. Bir erkeğin onun peşinden koşması çok da anlamlı değildir. Ondan hoşlanan bir sürü erkek vardır. Onun dikkatini ulaşamayacağını düşündüğü, ona yüz vermeyen erkekler çeker. Onun için bu oyun gibidir. Bir erkeği elde etmeyi ve onu elinde tutmayı çok iyi bilir. Karşısındaki erkeğin onu kendine döndürebilmesi için gerçekten zeki olması gerekir.

Bir Erkek Koç Kadınını Geri Döndürmek İçin Ne Yapmamalıdır?

Dürüstlük onlar için ön plandadır, adeta birer dürüstlük abidesi olmayı görev bilmişlerdir. Haliyle kılıbık ve bahaneler üreten erkekler yerine, özü sözü bir adamları severler. Onlara asla yalan söylediyseniz ve yalanlar söyleyerek kendinize döndürmeye çalışıyorsanız boşuna uğraşıyorsunuz demektir. Dürüst olun yeter. Onların yanında pasif kalmamalısınız, onlar neşeleriyle ve hareketlilikleriyle tanınırlar. Görünüşlerinin iyi olmasını, insanların onu beğenmesini sevdiklerinden onu sizinle kötü gösterecek şeyler yaparak barışmaya çalışmanız olumlu bir dönüş almayabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Terk Eden Koç Kadını Nasıl Geri Döner? için yorumda bulun

    Terk Eden Koç Kadını Nasıl Geri Döner? için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Terk Eden Koç Kadını Nasıl Geri Döner? için ilk yorumu yapabilirsin.