Başak Erkeği Yengeç Kadını Uyumu – Anlaşabilir Mi?

Başak burcu erkeği ile anlaşmak birçok burç için zor gelebilir. Başak burcu, tanıdıkça seveceğiniz ve zamanla en yakınınız olabilecek burçlardan biridir.

Kısa zamanda hayatındaki düzenle herkesi kendine hayran bırakan, nadir bulunan erkeklerdendir. Bu nedenle pek çok kadının arzu ettiği bir eş adayıdır.

Başak Erkeğinin Özellikleri

Düzen, disiplin, eleştiri sözcükleri başak burcunu tanımlayan sözcüklerdir. Bununla beraber yardımsever ve bir o kadar da merhametli bir burçtur. Başak erkeği hayatınızda olduğu sürece kolay kolay ağlamazsınız. Çünkü sizi ağlatmaya kıyamaz.

Başağı başak yapan her şeyinin düzenli olmasıdır. Ancak bu durum birçok kadının ondan kaçmasını da sağlayacaktır.

Hemen her konuda mükemmeli istemesi her şey hakkında fikir sahibi olması ve bir o kadar da keskin eleştirilerinin olması kadınları ürkütmektedir. Nitekim başak erkeğinin eleştirilerini de aşkını da her kadın kaldıramaz.

Yengeç Kadını ve Başak Erkeği 

Mükemmel bir eş ve mükemmel bir anne olan yengeç kadını, başak burcu erkeği için biçilmiş kaftandır. Ancak yengeç kadınının naif ve duygusaldır. Aksine başak burcunun çoğunlukla mantık yürüterek kararlar alması ikiliyi çıkmazlara taşıyacaktır.

Yengeç kadını, başak erkeği için çok ılımlı ve çok dinlendirici gelecektir. Fakat devamlı başak erkeğini, mutlu etmeye çalışacak ve bir süre sonra yorulduğunu fark edecektir.  İkisini anlaşabilmesi duygu ve mantık çatışmasına dönüşecek taraflardan biri er ya da geç pes edecektir.

Başak Erkeği Yengeç Kadını Uyumu

Su elementi burcu olan yengeç ile toprak elementi burcu olan başak, zıtlıklar bütününü oluşturmaktadır. Her ikisinin birbirine iyi geldiği noktalar olduğu gibi kötü geldiği noktalar da mevcuttur. Başak erkeği ile anlaşmak ne denli zorsa yengeç kadını ile uyum sağlamak da bir o kadar zordur.

İki burcun uyum sağlayabilmesi ve sağlıklı bir ilişki yürütebilmesi için özel bir çaba sarf etmesi gerekmektedir. Başak erkeği yengeç kadını uyumu göz korkutucu gibi görünebilir. Ne var ki istedikleri zaman anlaşmaları da birlikte bir senkronize tutturmaları da kolay olacaktır. Birçok kişi bu ikilinin birbirinden uzak kalması gerektiğini iddia etse de iddiaları yanıltan çiftler de yok değildir.

Başak Erkeği ile Yengeç Kadınının Aşk Hayatı

Başak ve yengeç arkadaşlığı ne kadar sağlıklı olursa ilişki de o kadar risklidir. Sevgili veyahut eş olmadan önce arkadaş olan çiftlerin birlikteliklerinde çok daha sağlıklı adımlar attıkları gözlemlenmektedir. Yengeç kadını, güvendiği erkekle birlikte olmak isteyen samimi ve sıcakkanlı bir burçtur.

Başak erkeği ise sevgiyi bulabileceği kadınlara meyleden bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla başak erkeğinin yengeçle aşktan beklentisini bulabilmesi çok da zor değildir.

Yengeç kadını sevdiğinde kendini feda edebilecek kadar derin sevmektedir. Dolayısıyla başak erkeğini sevgisi ile mest etmesi zor olmayacaktır.

Başak Erkeği ile Yengeç Kadını Anlaşabilir mi?

Başak ve yengeç burcu anlaşabilir mi sorusu sık merak edilen sorulardan biridir. İkilinin anlaşmasının zor olduğu bilinen bir gerçektir ancak emek sarf edilmesi halinde istenilenin elde edilmesi çok da zaman almayacaktır.

Yengeç kadınının aradığı erkek listesi içinde başak burcu yoktur. Düzene, katı kurallara ve aykırı tepkilere alışık olmayan yengeçler bu nedenle başaklarla birlikte olmakta zorlanmaktadır. Devamlı idare edilmesi gereken başak erkeği bir süre sonra yengecin yorulmasına neden olabilmektedir.

Başak erkeğinin aradığı kadın listesinde ise yengeç burcu ilk sıralarda yer almaktadır. Birçok erkek için yengeç kadını ideal bir eş ya da sevgili kriterine sahiptir. İkilinin anlaşması biraz da yengeç burcunun çabaları ile gerçekleşmektedir.

Başak Erkeğinin Yengeç Kadınından Beklentileri

  • Başak erkeği kriterleri keskin bir erkektir. Beklentilerinden ilki bu kriterlere uygun bir sevgili olmanızdır.
  • Yengeç kadınından sabır ve anlayış bekleyen başak erkeği aynı zamanda güler yüz ve samimiyet de istemektedir.
  • Mükemmeliyetçi bir yapıya sahip olan başak erkeği, yengeç kadınının her yönüyle kusursuz olmasını beklemektedir.
  • Evde yemek saatlerinin belli olduğu, gezme günlerinin planlı kurulduğu bir düzen oturtan yengeç kadını, başak erkeğini elinde tutmakta hiç de zorlanmaz.
  • Başak erkeği kadından zarafet, zekâ ve akıllı adımlar beklemektedir.
  • Tartışmaları uzatmayan, sürekli konuşmayan ve her şeyden şikâyetçi olmayan kadınlar, başak erkekleri için ideal kadınlardır.

Yengeç Kadınının Başak Erkeğinden Beklentileri

  • Başak yengeç uyumu yengeç kadınının beklentilerinin karşılanması ile doğrudan ilgilidir.
  • Yengeç kadını, sevgiyi hissetmek istemektedir. Erkekten en büyük beklentisi de budur. Başak erkeği sevgisini gösterdiği müddetçe yengeç kadını emek sarf etmeye devam edecektir.
  • Yengeç kadınının, başak erkeğinden en büyük isteği eleştirilerini hafifletmesi olacaktır. Ters ve sert ifadelerle kendini anlatan başak erkeği bu konuda kendini törpülemek zorunda kalabilir.
  • Sabırlı ve anlayışlı bir eş hayal eden yengeç kadınları, başak erkeklerinde bu özelliği pek bulamaz. Sabırsız, telaşlı ve devamlı gergin bir eş yengeçler için cezbedici değildir.
  • Yengeç kadını için bir erkekten en büyük beklentilerden biri de cömert olmasıdır. Para biriktirmeyi de kontrollü harcamayı da çok seven başak için bu beklentiyi karşılamak biraz zorlu olabilir ancak yengeç için çok önemli bir detay olduğu unutulmamalıdır.

Başak Erkeği ile Yengeç Kadınının Ortak Özellikleri

Başak erkeğinin aşktan beklediği evlilik ve yuva hissiyatı, yengeç kadını için de geçerlidir. Tam anlamıyla aile kadını olan yengeç, çocukları ve eşi için mükemmel bir anne, eş olacaktır. Bu beklentinin karşılıklı şekilde karşılanması, çiftin uzun süre mutlu olmasını sağlayacak bir detaydır.

Yengeç kadını için de başak erkeği için de çalışmak çok önemlidir. İki burç da en çalışkan, zeki ve pratik burçlar arasında yer almaktadır. Bu özellikleri günlük hayatlarını kolaylaştırmaları ve birbirilerine yardımcı olmaları açısından oldukça önemlidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. Başak Erkeği Yengeç Kadını Uyumu - Anlaşabilir Mi? Başak Erkeği Yengeç Kadını Uyumu – Anlaşabilir Mi? için yorumda bulun

    Başak Erkeği Yengeç Kadını Uyumu – Anlaşabilir Mi? için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Başak Erkeği Yengeç Kadını Uyumu – Anlaşabilir Mi? için ilk yorumu yapabilirsin.